Sistem-clema-titan-fixare-stern-latime

Sistem clema titan fixare stern latime

Sună-ne pentru preț

Sistem clema titan fixare stern latime.

Clema de fixare a sternului din titan este un dispozitiv medical utilizat in chirurgia toracica pentru a asigura si a fixa oasele sternului dupa o interventie chirurgicala, cum ar fi sternotomia (deschiderea sternului). Aceasta clema este fabricata din titan, un material cunoscut pentru rezistenta sa si compatibilitatea biologica.

Caracteristicile si functiile clemei de fixare a sternului din titan includ:

Design robust: Clema este proiectata pentru a oferi o fixare stabila si sigura a oaselor sternului pentru a asigura vindecarea corecta a acestora dupa interventia chirurgicala.

Material biocompatibil: Titanul este un material biocompatibil, ceea ce inseamna ca este bine tolerat de organism si are o rata scazuta de reactii adverse sau respingere in timpul vindecarii.

Structura durabila: Clema este fabricata din titan pentru a asigura durabilitate si rezistenta in timpul utilizarii si pentru a evita ruperea sau deformarea in timpul manipularii.

Dimensiuni variate: Exista diferite dimensiuni si modele de cleme de fixare a sternului din titan disponibile pentru a se potrivi diferitelor dimensiuni si forme ale sternului, precum si pentru a satisface nevoile specifice ale fiecarui pacient.

Sterilitate: Clemele sunt sterilizate inainte de utilizare pentru a minimiza riscul de infectie in timpul interventiei chirurgicale si pentru a asigura un mediu chirurgical sigur si curat.

Clemele de fixare a sternului din titan sunt utilizate in mod obisnuit in chirurgia toracica pentru a sustine si a stabiliza oasele sternului in timpul procesului de vindecare dupa interventii chirurgicale precum reparatia sternului fracturat sau sternotomia realizata pentru accesul la inima sau alte organe toracice.

Anulează
Cod Produs: WSI-10260-*** Categorii: , , Etichetă:

Descriere

Sistem clema titan fixare stern latime

Dispozitive medicala de diferite dimensiuni folosite pentru inchiderea si fixarea sternului dupa operatia de toracotomie.

Produse înrudite