Producatori Medicali

DUFNER

De mai bine de 50 de ani, oferim chirurgilor instrumente care asigură cel mai înalt nivel de performanță chirurgicală.
Scopul filozofiei noastre corporative este de a dobândi cunoștințe prin contactul continuu cu medicii din întreaga lume, pentru a face produsele noastre mai practice.

Ne concentrăm pe măiestria tradițională și pe tehnologia de producție de ultimă oră bazată pe materiale de înaltă calitate, rezultând produse care sunt garantate pentru a satisface toate cerințele utilizatorilor în ceea ce privește precizia, funcționalitatea, stabilitatea și durabilitatea. Datorită calității lor extrem de ridicate, cu detalii semnificative, inovatoare și caracteristici tehnice convingătoare, instrumentele noastre se remarcă pe piață.

OLEY

Creșterea și bunăstarea țării noastre au fost întotdeauna o prioritate în dezvoltarea companiei noastre. Am urmărit să servim fără erori, îmbunătățind în continuare înțelegerea noastră corporativă și determinând politica noastră de calitate pentru a face fiecare serviciu și afacere cu prima emoție. Principiile noastre de inovație, pe care le urmărim cu pasiune pentru a învăța și a le îmbunătăți și a lucra cu determinare au fost elementele de bază ale viziunii noastre de afaceri.

MEDILAND

Înființată în 1984, Mediland este unul dintre principalii producători de echipamente medicale. De la început, fiind agentul furnizorilor de echipamente medicale de renume mondial transformați în producătorul de echipamente pentru sala de operații, Mediland a ajuns acum la o rețea solidă de distribuție cu peste 150 de parteneri din întreaga lume.

AKTIF X-RAY

Aktif Dıș Ticaret a fost înființat în 1993 pentru a servi în industria medicală. Compania și-a început activitățile de tranzacționare inițial prin importul de dispozitive speciale care permit transferul documentelor de arhivă pe suport electronic și asigură înregistrarea și stocarea acestora în microfilme.

ANIOS

Laboratoarele Anios sprijină profesioniștii în lupta împotriva microbilor de mai bine de 120 de ani.

O companie a grupului Ecolab, din 2017, Laboratoires Anios sunt prezenți în toate sectoarele de activitate, în Franța, în Europa și în lume.

B. BRAUN

Compania B. Braun Melsungen A.G. și-a înființat sucursala din România în octombrie 1998, în Timișoara, încurajată de succesul înregistrat în alte țări din regiune, precum Polonia, Ungaria, Cehia sau Slovacia. Compania B. Braun Medical SRL își începe astfel drumul spre topul companiilor furnizoare de produse și soluții de tratament la cele mai avansate standarde de calitate, prin intermediul celor trei divizii ale sale: Hospital Care (soluții perfuzabile, pompe, nutriție, sisteme stomice etc.), Outpatient Market (dezinfectanți, mănuși, tratament plăgi etc.) și Aesculap (echipamente și instrumentar chirurgical, camere implantabile, proteze chirurgicale etc.).

MULTIMEDICAL

MULTIMEDICAL este una dintre cele mai de succes companii italiene care produc dispozitive medicale.

PAKUMED

Tehnologia medicală poate fi direcționată către o indicație sau către toți cei interesați. Ne orientăm în consecință. Bineînțeles, accentul principal se pune pe pacient, în special în ceea ce privește cateterele.

Verified by MonsterInsights