Politica de retur

Cum returnez / politica de retur: 

1. Ne dorim să fiți pe deplin multumit atunci când cumpărați produse online. Dacă nu sunteți încântat de produsele parafarmaceutice cumparate, le puteți returna și noi vă vom înapoia contravaloarea lor.

2. Clienții S.C. RUBICON EDITECH 89 S.R.L. / www.medprice.ro pot returna la sediul S.C. RUBICON EDITECH 89 S.R.L. / www.medprice.ro produsele parafarmaceutice cumpărate în termen de 14 zile calendaristice de la primire fără penalități și fără invocarea vreunui motiv.

3. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, iar produsele parafarmaceutice vor fi returnate în starea “de nou” și cu ambalajul original nedeteriorat.

4. S.C. RUBICON EDITECH 89 S.R.L. / www.medprice.ro va înapoia contravaloarea produselor parafarmaceutice returnate în cel mult 14 zile de la data returnării produselor.

5. Suma înapoiată include NUMAI PREȚUL PRODUSELOR PARAFARMACEUTICE RETURNATE.

6. S.C. RUBICON EDITECH 89 S.R.L. / www.medprice.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din aceste prezentări. Rareori acestea pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetul standard, unele specificații pot fi modificate de producator fără preaviz sau pot conține erori de operare. Vă stăm oricând la dispoziție pentru eventuale clarificări.

7. Returul produselor se acceptă conform termenilor și condițiilor și în conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative. Conform OUG 34/2014 “Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului”.

Ca atare, consumatorul are dreptul ca, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor precomandate și plătite prin site, să notifice în scris  S.C. RUBICON EDITECH 89 S.R.L. / www.medprice.ro completând formularul “formular de returnare” sau prin trimiterea unei solicitari via email la adresa office@medprice.ro asupra deciziei sale de a renunța la produsele precomandate, fără obligativitatea invocării unui motiv anume. S.C. RUBICON EDITECH 89 S.R.L. / www.medprice.ro are obligația să returneze în termen de 14 zile calendaristice contravaloarea produselor parafarmaceutice precomandate dacă în acest interval produsele returnate de client au ajuns la sediul MedPrice. În cazul în care produsele nu au ajuns în 14 zile de la data solicitării de returnare din partea clientului, S.C. RUBICON EDITECH 89 S.R.L. / www.medprice.ro va returna contravaloarea produselor ce fac obiectul returnării imediat ce acestea au fost recepționate. S.C. RUBICON EDITECH 89 S.R.L. / www.medprice.ro va returna contravaloarea produselor precomandate, costul de transport pentru returul produselor la vânzător fiind suportat de clientul care a solicitat returul.

În cazul în care clientul dorește retur parțial al unei precomenzi, adică numai a unor produse din precomandă, nu a precomenzii integrale, S.C. RUBICON EDITECH 89 S.R.L. / www.medprice.rova returna numai contravaloarea produselor pe care clientul dorește să le returneze, fără să returneze taxa de transport pentu expediție. Și în cazul acesta taxa de transport pentru returnarea produselor este suportată de client.

Consumatorul nu poate denunța unilateral (în condițiile art .10, litera C din O.G.34/2014) contracte de furnizare a unor produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid – produse de igienă intimă și produse care vin în contact cu mucoasele (de exemplu, dar fără a se limita la această enumerare: pompe sân, protecții mameloane, irigatoare, biberoane, suzete, tetine, canuțe bebe, jucării dentiție, chiloți de unică folosință, termometre rectale, nebulizatoare, aspiratoare nazale, aspiratoare de secreții, duș bucal, maști respirație, etc. )

Aceasta notificare nu este valabilă pentru persoanele juridice și nici pentru cazul când produsele sunt precomandate, plătite și ridicate de la sediul S.C. RUBICON EDITECH 89 S.R.L. / www.medprice.ro.

Produsele ce urmează a fi returnate nu trebuie să fie purtate, folosite, desigilate, uzate și să fie prezentate în ambalajul original, însoțite de documentul fiscal de achiziție.

8. Dacă doriți detalii suplimentare vă rugăm să ne contactați folosind formularul de contact sau datele din secțiunea “Contact”.

Verified by MonsterInsights