-15%
Extractor-agrafe-cutanate

Extractor agrafe cutanate (decapsator)

Prețul inițial a fost: 13,00 lei.Prețul curent este: 11,00 lei.

Un extractor de agrafe cutanate este un dispozitiv medical utilizat pentru indepartarea agrafelor metalice utilizate inchiderea ranilor dupa proceduri chirurgicale sau alte interventii medicale. Acest instrument este conceput pentru a fi folosit cu grija pentru a indeparta agrafele fara a provoca disconfort sau leziuni suplimentare pacientului.

Iata cateva caracteristici si functii ale unui extractor de agrafe cutanate:

Constructie ergonomica: Extractorul de agrafe cutanate are o forma ergonomica pentru o priza confortabila si o manevrare usoara de catre personalul medical.

Varfuri fine si sigure: Varfurile extractorului sunt concepute pentru a prinde cu grija agrafele metalice si pentru a le indeparta fara a rani pielea sau a provoca disconfort pacientului.

Durabilitate: Este fabricat din materiale durabile si rezistente pentru a rezista utilizarii repetate si pentru a oferi o performanta constanta in timp.

Compatibilitate: Extractorul este proiectat pentru a fi compatibil cu o gama larga de dimensiuni si tipuri de agrafe cutanate utilizate in diferite proceduri chirurgicale sau medicale.

Siguranta: Este important ca extractorul sa fie utilizat cu grija si in conformitate cu instructiunile producatorului pentru a preveni leziunile sau infectiile.

Extractorul de agrafe cutanate este un instrument esential in cabinetul medical si in sala de operatie, fiind utilizat pentru indepartarea agrafelor dupa ce rana s-a vindecat suficient pentru a permite eliminarea lor fara a compromite vindecarea. Utilizarea unui extractor de agrafe cutanate poate facilita indepartarea eficienta si confortabila a agrafelor, contribuind astfel la recuperarea pacientului si la gestionarea corespunzatoare a ingrijirii postoperatorii.

Cod Produs: MHO-C-WI Categorii: , , ,

Descriere

Extractor agrafe cutanate

Caracteristici:

  • Nu contine latex;
  • De unica folosinta;
  • Steril.

Informații suplimentare

Producator

Produse înrudite