-10%
Aspirator-chirurgical-Vega-Uno

Aspirator chirurgical Vega Uno

650,00 lei

Un aspirator elegant, compact si fiabil pentru mica chirurgie. Silentios, pompele gratuite permit lunga viata a produsului si durabilitate. Recomandat pentru aspiratie nazala, aspiratie orala, aspiratie traheala a lichidelor organismului (mucus, catar sau sange) la adulti sau copii.

ATENTIE! ACEST PRODUS ODATA DESFACUT SI PROBAT NU SE MAI POATE RETURNA DATORITA STERILITATII SI A CONTAMINARII ACESTUIA CU LICHIDELE ORGANISMULUI!

Descriere

Aspirator chirurgical Vega Uno

Un aspirator chirurgical elegant, compact si fiabil pentru mica chirurgie. Silentios, pompele gratuite permit lunga viata a produsului si durabilitate. Recomandat pentru aspiratie nazala, aspiratie orala, aspiratie traheala a lichidelor organismului (mucus, catar sau sange) la adulti sau copii. Echipat cu indicator de vid, incasabil 1000 ml sau 2000 ml, flacon, autoclavabil la 120 grade C, cu valva de siguranta cu flotor de control pentru a preveni varsarea. Fabricate in organisme electrice si termice din material plastic izolate.

Sistem de colectare autoclavabil si de unica folosinta: In plus fata de borcanul autoclavabil standard este disponibil un sistem de colectare de unica folosinta compus dintr-un container reutilizabil rigid si un strat din polietilena de unica folosinta, cu capac, ermetic sigilat si hidrofob, antireflux, filtru de operare bacteriene.

Caracteristici:

  • Putere absobtie: 15l aer /min . max absorbtie: -0.75bar(563mm/Hg).
  • Dimensiuni: 25x19x16,5cm.
  • Voltaj: 230V-50Hz
  • Greutate: 2.2 kg
  • Consum energie: 184 W
  • Utilizare temporara: 20/40 minute deschis/inchis.

Optional poate fi echipat cu recipient de 2 l.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg
Producator

Produse înrudite