carja ajustabila sprijin subaxial
carja ajustabila subaxial 2
carja ajustabila subaxial3
poster image

Carja ajustabila sprijin subaxial (S, M, L)

84,00 lei

Carja ajustabila din aluminiu super usoara si totusi robusta este destinata persoanelor cu probleme de mobilitate, dupa accidentari sau operatii, cand este nevoie de sprijin suplimentar la mers.

Anulează

Descriere

Carja ajustabila sprijin subaxial (S, M, L)

Aceasta carja din aluminiu super usoara si totusi robusta este destinata persoanelor cu probleme de mobilitate, dupa accidentari sau operatii, cand este nevoie de sprijin suplimentar la mers.

Carja este potrivita pentru un utilizator cu o inaltime de aproximativ marimea S (135 – 155 cm), marimea M (160 – 180 cm), marimea L (175-195 cm) si o greutate de pana la 120 kg. Setul include un varf de cauciuc si un reflector integrat in partea din fata. Suporturile pentru axile si palme sunt captusite si pot fi inlocuite in caz de uzura.

Inaltimea acestei carje poate fi reglata cu ajutorul unui buton, la intervale de 2,5 cm. Pentru a alege corect inaltimea carjei, masurati distanta de la podea la axila – inaltimea carjei trebuie sa fie cu 3-5 cm mai mica decat distanta dintre podea si axila.

Daca folositi o carja, este indicat sa o pastrati pe partea laterala a corpului unde se afla piciorul mai slab sau ranit. Daca carjele sunt folosite ca o garantie suplimentara a stabilitatii, acestea pot fi tinute in orice mana. In ambele cazuri, la mers, carjele sunt tinute pe laterale, atingand ferm solul cu doua puncte (de exemplu, un picior si o carja).

Fiecare carja din aluminiu la subrat este verificata in fabrica, astfel incat la utilizator ajunge doar un produs de calitate. Se recomanda depozitarea carjei intr-un loc uscat ferit de lumina directa a soarelui, curatarea umeda periodic fara a folosi detergenti agresivi sau acoperirea ei.
Suma de mai sus este costul unei carje. Pentru a achizitiona un set (2 bucati) specificati cantitatea dorita – introduceti numarul 2.

Va rugam sa cititi cu atentie Instructiunile de utilizare si intretinere si Recomandarile pentru siguranta dumneavoastra!

Informații suplimentare

Greutate N / A
Dimensiune

XS, S, M, L, XL, XXL

Produse înrudite