Banda-pentru-incontinenta-urinara

Banda pentru incontinenta urinara

Sună-ne pentru preț

Acest produs este decontat CNAS. Daca doriti achizitionarea nebulizatorului cu compresor la liber click aici.

Banda vaginala fara tensiune TiLOOP® este utilizată în tratarea incontinentei urinare de stres feminin.

Disponibilitate: Stoc epuizat Cod Produs: PFM-6000524-CNAS Categorie: Etichetă:

Descriere

Banda vaginala fara tensiune TiLOOP® este utilizata în tratarea incontinenței urinare de stres feminin. Banda de incontinenta urinara din fir monofilament de polipropilenă acoperită cu un înveliș de titan. Benzile de incontinență urinară TiLOOP sunt disponibile în mai multe variante.

Aceste benzi au fost create pentru tratamentul pacienților cu afecțiuni urologice, ginecologice și chirurgicale cu diverse tulburări care până în prezent au fost tratați cu intervenții chirurgicale care au implicat plase chirurgicale. Benzile de incontinență urinară TiLOOP® sunt folosite în mod special pentru suportul și întărirea structurilor și ligamentelor țesutului de legatură.

Beneficii

  • Risc redus de inflamație. In comparație cu polipropilena simplă, suprafața hidrofilă, titanizată reprezintă un risc mai scăzut de inflamație – și, prin urmare, mai puțină formare de cicatrici.
  • Individual. În funcție de pacient, puteți alege dintre două grade de elasticitate.
  • De catre uroginecologi, pentru uroginecologi. Toate implanturile cu plasă TiLOOP® au fost dezvoltate împreună cu uroginecologi și sunt 100% fabricate în Germania.

Informații suplimentare

Producator

Produse înrudite