ATMOS-C051-Thorax-chirurgie

ATMOS C051 Thorax

Sună-ne pentru preț

ATMOS C 051 Thorax este compact si usor utilizat pentru pacientii cu pierderi de aer in spatiul plural, efuziuni pleurale si in timpul deschiderii chirurgicale a toracelui in timpul operatiilor toracale si in cele pneumologice.

Datorita dispozitivului actionat cu baterii si a optiunilor sale flexibile de transport si pozitionare, pacientii pot recastiga libertate de miscare, fara restrictii, mult mai devreme.

SKU: ATMOS-C051 Categorii: , , , , Etichete: ,

Descriere

ATMOS C051 Thorax

Cu ATMOS C051 Thorax recuperarea mai rapida a pacientului este sprijinita de recastigarea flexibilitatii intr-un timp scurt.

Este un concept simplu si intuitiv de operare, iar datele de terapie pot fi citite la prima vedere pe afisajul frontal.

Ofera evaluarea rapida a situatiei clinice datorita identificarii imediate a datelor.

Are canistru cu capacitate de pana la 800 ml si permite evaluarea consistentei si culorii secretiei, datorita transparentei canistrei colectoare.

Evita blocajele in filtrele antibacteriere, prin reducerea nevoii de schimbare a canistrelor colectoare pentru pacientii mobili, multumita celor doua camere pentru acumulare a lichidelor.

Evita blocajele la punctul de racordare dintre furtun si recipientul de colectare, datorita conexiunilor drepte, neinterschimbabile ale furtunului cu vasul de acumulare.

Informații suplimentare

Producator

Produse înrudite