Sistem-de-aspiratie-cu-burduf-200-ml-si-tub-de-dren-cu-trocar

Sistem de aspiratie cu burduf 200 ml si tub de dren cu trocar

Sună-ne pentru preț

Sistem drenaj cu burduf de aspiratie tip armonica si tub de dren, steril, de unica folosinta.

SKU: MPL-7792**

Acest produs nu este prezent în stoc și este indisponibil.

Descriere

Sistem de aspiratie cu burduf 200 ml si tub de dren cu trocar

Sistemul de drenaj post-operator continuu cu aspirație controlată și acțiune mecanică este constituit dintr-un recipient tip armonică realizat din material plastic transparent poate să confere un nivel de aspirație de circa 100 mm Hg.

Aspiratorul are o capacitate de circa 200 ml și e dotat cu valvă anti-reflux. Tub de conexiune din PVC cu lungime 100 cm cu racord multicalibru pentru tuburi de drenaj din PVC tip Redon.

Rezervorul armonică are o clemă de fixare care permite să fie agățat în vecinatatea pacientului. Tubul de conexiune este realizat din PVC transparent, medical, apirogen, netoxic, flexibil, termosensibil.

Transparența materialului facilitează vizualizarea secrețiilor drenate. Este disponibil (la cerere) și cu racord în Y pentru conectarea a 2 drenaje tip Redon sau cu racorduri biconice pentru drenajele din silicon.

Pe ambalaj sunt menţionate marcajele de identificare nr., firma producătoare, adresa producatorului, calitatea de steril, calitatea de unică folosinţă, data fabricaţiei, data expirării, marcaj CE.

Informații suplimentare

Producator