AI74xxx-TM

Clipuri ligaturare hemostatice din titan

550,00 lei

Clipurile de ligaturare hemostatice din titan sunt fabricate din titan de cea mai inalta calitate existenta pe piata, fiind compatibile RMN si CT. O cutie contine 20 de cartuse a cate 6 clipuri.

Pretul afisat este pe cutie (120 buc./cutie)

SKU: TMS-AI74C** Etichetă:
Golește

Descriere

Clipurile de ligaturare hemostatice din titan sunt fabricate din titan de cea mai inalta calitate existenta pe piata, fiind compatibile RMN si CT. Clipurile au cea mai atraumatica forma de pe piata si garanteaza siguranta dubla fata de produsele concurente. Totodata, suprafata fiecarui clip este atent finisata, lucru care asigura contact perfect intre clip si tesut.

In comparatie cu produsele concurente (clipuri in forma de patrat), clipurile au forma literei ,,U”, garantand o rezistenta mai mare.

Clipurile sunt ambalate cate 6 bucati intr-un cartus de plastic. Fiecare cartus este echipat cu o banda adeziva, care permite lipirea acestuia pe orice suprafata. Fiecare cartus este ambalat separat intr-un pachet steril. Inainte de ambalarea individuala a cartuselor, acestea sunt sterilizate cu raze gamma.

Informații suplimentare

Producator