Clema opritor sterila pentru tuburi de dren

Clema opritor sterila pentru tuburi de dren

6,00 lei

Clema opritor sterila pentru tuburi de dren este un dispozitiv medical utilizat în procedurile chirurgicale si in ingrijirea pacientilor pentru a fixa si a mentine tuburile de dren in pozitie. Aceste cleme sunt proiectate sa asigure o fixare sigura a tuburilor de dren pentru a preveni mișcarile lor necontrolate si pentru a evita tracțiunea excesiva sau ruperea acestora, care ar putea duce la complicatii pentru pacient.

Caracteristicile unei cleme opritoare sterile pentru tuburi de dren pot include:

  1. Material steril: Clema trebuie sa fie sterila pentru a minimiza riscul de infectie in timpul utilizarii in proceduri chirurgicale sau in ingrijirea pacientului.
  2. Design sigur: Clema ar trebui sa ofere o fixare sigura si stabila a tuburilor de dren pentru a preveni alunecarea sau mișcarile acestora in timpul manipularii sau a schimbarii poziției pacientului.
  3. Mecanism de prindere: Clema trebuie sa aiba un mecanism de prindere eficient si usor de utilizat pentru a fixa rapid si in mod sigur tuburile de dren in pozitie.
  4. Compatibilitate: Este important ca clema sa fie proiectata pentru a se potrivi cu diferite dimensiuni si tipuri de tuburi de dren, astfel încat sa poata fi utilizata intr-o varietate de situatii clinice.
  5. Constructie durabila: Clema ar trebui sa fie fabricata din materiale de inalta calitate si sa fie durabila pentru a rezista utilizarii repetate si pentru a mentine integritatea structurala in timpul utilizarii.

In general, clemele opritoare sterile pentru tuburi de dren sunt un instrument esential in ingrijirea pacientilor si in procedurile chirurgicale pentru a asigura o gestionare eficienta si sigura a tuburilor de dren si pentru a minimiza riscul de complicatii asociate cu acestea.

Descriere

Clema opritor sterila pentru tuburi de dren

Accesoriu folosit alaturi de tuburile de dren.

Produsul este steril si este utilizat in vederea opririi drenajului.

Produse înrudite