Ac-coaxial-pentru-sistemul-de-biopsie-semiautomat-de-unica-folosinta-SLB

Ac coaxial pentru sistemul de biopsie semiautomat de unica folosinta SLB

50,00 lei

Un AC (acul coaxial) pentru un sistem de biopsie este un component cheie in procedurile de biopsie ghidate imagistic, cum ar fi biopsiile efectuate sub controlul tomografiei computerizate (CT), ecografiei sau imagisticii prin rezonanta magnetica (RMN). Acesta este utilizat pentru a ghida si a sustine acul de biopsie in timp ce este introdus in tesutul tinta pentru prelevarea de mostre pentru diagnostic.

Iata cateva caracteristici si functii ale unui AC coaxial pentru sistemul de biopsie:

Ghidaj precis: AC-ul coaxial ofera un canal suplimentar care serveste drept ghid pentru acul de biopsie, asigurand o insertie precisa in tesutul tinta.

Stabilitate: AC-ul coaxial este proiectat pentru a mentine stabilitatea si controlul acului de biopsie pe masura ce este introdus in corp, reducand riscul de miscare necontrolata sau deviere in timpul procedurii.

Reducerea traumei: Utilizarea unui AC coaxial poate reduce traumele asupra tesuturilor inconjuratoare, deoarece permite acului de biopsie sa fie ghidat precis catre zona tinta, minimizand leziunile accidentale.

Compatibilitate cu diferite tipuri de biopsie: AC-ul coaxial poate fi utilizat intr-o varietate de proceduri de biopsie, inclusiv biopsiile de san, de ficat, de plaman si altele, si poate fi adaptat la diverse tipuri de echipamente de imagistica si de biopsie.

Constructie flexibila si durabila: AC-ul coaxial este fabricat din materiale flexibile si durabile care permit manipularea usoara si repetata, precum si sterilizarea pentru utilizare in medii chirurgicale si sterile.

In general, AC-ul coaxial pentru sistemul de biopsie este un instrument esential in diagnosticul si tratamentul bolilor, permitand medicilor sa obtina mostre precise de tesuturi pentru analiza si diagnostic. Utilizarea acestui sistem imbunatateste precizia si eficacitatea procedurii de biopsie, oferind in acelasi timp beneficii pentru pacient, cum ar fi reducerea riscului de complicatii si de traume asociate.

Anulează
Cod Produs: ADA-SMAC Categorii: , , Etichetă:

Descriere

Ac coaxial pentru sistemul de biopsie semiautomat de unica folosinta SLB

Informații suplimentare

Producator

Produse înrudite