Sonda-endotraheala-Magill-cu-manseta-balon

Sonda endotraheala “Magill” cu manseta (balon)

13,00 lei

Sonda endotraheala Magill cu balon este un dispozitiv medical utilizat in procedurile de intubatie si ventilatie mecanica a pacientilor. Aceasta sonda este dotata cu un balon umflat cu aer la extremitatea distala a tubului, care este introdus in trahee pentru a asigura o etanseitate optima intre trahee si tubul de ventilatie.

Iata cateva caracteristici si functii ale sondei endotraheale Magill cu balon:

Intubatie traheala: Sonda endotraheala Magill este folosita pentru a intuba pacientii prin inserarea acesteia in trahee prin intermediul cailor respiratorii superioare, asigurand ca aerul ajunge direct in plamani.

Balon de etansare: Sonda este echipata cu un balon umflat cu aer la extremitatea distala a tubului, care poate fi umflat si dezumflat pentru a crea o etanseitate in jurul traheei, prevenind scurgerile de aer sau lichide si asigurand ventilarea corecta a pacientului.

Controlul ventilatiei: Balonul de pe sonda endotraheala Magill permite controlul presiunii si volumului de aer furnizat pacientului in timpul ventilatiei mecanice, asigurand o ventilare eficienta si sigura.

Confortul pacientului: Sonda este proiectata sa fie confortabila pentru pacient, minimizand disconfortul si iritatia in timpul utilizarii.

Monitorizarea si mentenanta: Sonda endotraheala Magill cu balon poate fi monitorizata in timpul utilizarii pentru a verifica functionarea corespunzatoare a balonului si pentru a preveni complicatiile asociate cu ventilatia mecanica.

Aceasta sonda este utilizata intr-o varietate de setari medicale, inclusiv in unitatile de terapie intensiva, salile de operatie si alte medii clinice in care este necesara ventilatie mecanica controlata si gestionarea cailor respiratorii.

Anulează
Cod Produs: MPL-2980** Categorii: , Etichetă:

Descriere

Sonda endotraheala “Magill” cu manseta (balon)

Sonda endotraheala cu volum ridicat si presiune scazuta.

Informații suplimentare

Producator

Produse înrudite