Masca Laringiana de unica folosinta AURAONCE

Masca Laringiana de unica folosinta AURAONCE

70,00 lei

Masca Laringiana de unica folosinta AURAONCE este disponibila in 5 dimensiuni potrivite pentru o gama larga de pacienti.

SKU: GMA-344** Etichetă:
Golește

Descriere

Masca Laringiana de unica folosinta AURAONCE are o curba speciala care reproduce cu atentie anatomia umana naturala. Forma unica face inserarea corecta, usoara, fara abraziunea cailor respiratorii superioare.

Curba AuraOnce asigura, de asemenea, capul pacientului de a ramane intr-o pozitie naturala in sus atunci cand masca este in uz, fara un efort suplimentar asupra maxilarului superior. In plus, AuraOnce este special conceputa pentru a conferi tubului cailor respiratorii flexibilitatea necesara pentru a se adapta la variatiile anatomice individuale si la o gama larga de pozitii ale capului.

AuraOnce are un tub pentru caile respiratorii in forma de D pentru a da o aderenta ferma si ergonomica in timpul insertiei. Pe scurt, pozitionarea este rapida si precisa, cu cea mai mica presiune interna posibila. Sunt ambalate steril si gata de utilizare; Husa color codata cu instructiuni de utilizare; Disponibila in 5 dimensiuni potrivite pentru o gama larga de pacienti.

Informații suplimentare

Producator